9 december, 2024 | Nyhet

Restflöden från livsmedelsindustrin kan bli….?

Vill ni ta chansen att ingå i en innovativ process, där designstudenter på Malmö Universitet använder era restflöden för att skapa framtidens material och hitta nya spännande användningsområden där rest blir resurs?

Kursen inom Produktdesign (https://lnkd.in/diTdViQH) söker olika organiska restflöden från livsmedelsindustrin som studenterna kan experimentera med. Kursen har tidigare arbetat med t ex Lilla Kafferosteriet, SHI – Svensk Hampaindustri AB och IKEA med många fler. De har arbetat med hamparester, rapskaka, skalet från kaffebönor, ruttna rödbetor, avfall från rosenodling, grönkål och blast med väldigt spännande resultat, prisvinnande material och innovationssamarbeten.

Ta chansen att få en innovativ skjuts och stötta universitetets verksamhet på kuppen! (Det handlar om väldigt små mängder restmaterial.)

Hör gärna av dig direkt till Charlotte Asbjørn Sörensen, Head of Media & Communication Unit och Program coordinator in Product Design på Malmö Universitet på: charlotte.sorensen@mau.se

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *