Aktuellt
Här hittar du nyheter, information och annat som vi vill dela med oss av.
Våra nyheter
Har du någon fråga eller vill veta mer om det vi publicerar här? Eller har du kanske någonting du tycker platsar här i vårt nyhetsflöde? Kontakta gärna oss direkt via: emma.rydstrom@livsmedelsakademin.se
Från rest till resurs i Helsingborg
Helsingborg stad och Klimatavtal Helsingborg kontaktade oss i Cirkulära hubben och var sugna på...
Nyfiken på vilka vi är i hubben?
Här hittar du en fiffig samling länkar till våra små partnerpresentationer på LinkedIn - välkommen...
Resilient och cirkulär livsmedelsförsörjning
När Cradlenet och Ramboll bjöd in 16 nationella experter på temat "Resilient och cirkulär...
Industriell symbios på agendan
Klara Lindström på Krinova leder arbetspaketet Marknad & affärsmodeller här i Cirkulära...
Branschöverskridande möten FTW
Cirkulär utvecklingshubb för livsmedel var en av medarrangörerna när Cradlenet anordnade Cirkulärt...
Gastronomerna i Kristianstad bjuder på imponerande rätter av rester
Vi var på plats när gastronomerna på Högskolan i Kristianstad redovisade resultatet av årets...
Att mötas kring rest som resurs
Resurshubben i Malmö stad bjöd in Livsmedelsakademin och Krinova till att anordna ett gemensamt...
Nya samarbeten kring spillflöden med nya Resurshubben i Malmö
Workshoppa med oss i Malmö den 4 april. Livsmedelsnäringens restflöden är en resurs och en...
Tillsammans löser vi gemensamma samhällsutmaningar
#Skogsjordbruk som del av den gröna och cirkulära omställningen av livsmedelssystemet? Att anpassa...
Vårprogrammet i Cirkulära hubben
Vilket första år vi hade med Cirkulära utvecklingshubben! Stort TACK för alla spännande samtal och...
Studenter skapar frestelser på rester
När initiativet Cirkulär utvecklingshubb för livsmedel startade upp för ett år sedan blev en av de...
En hubb som ska skapa: Kontakterna, Förflyttningen, Rösten och #CirkuLärdom
Det finns stor outnyttjad potential till ökad hållbarhet i vårt nuvarande livsmedelsystem –...
Vill du veta mer?
Hör av dig om du är nyfiken på någonting eller vill prata samarbete i någon form.